Ahoj, v rámci drobné snahy a péče o oblíbenou hru, kterou jsem naposledy hrál víc jak patnáct let zpátky, jsem si dovolil navrhnout překlad FAQ sekce cestování, která je celá anglicky. Samozřejmě je to jen návrh, veškeré změny a úpravy jsou na uvážení admina :) Červenou barvou jsem označil místo, kde si nejsem jistý, jaké tu je pojmenování a jestli tu ta funkce vůbec je. Díky moc!
1. Proč jste, u všech rohatých, přidali tak (nehodící se škrtněte: úžasnou / příšernou) funkci?
Ze srandy, přece. Abys to neměl(a) tak jednoduché.
Ale vážně, viděl(a) jsi seznam hráčů? Stávalo se, že nebylo přes všechny ty davy na náměstí slyšet vlastního slova v chatu! Za účelem zachování duševního zdraví jsme tak přidali nové chatovací prostory. A za účelem herního prožitku jsme je rozdělili do různých měst se spoustou fajn funkcí.
2. Jak se do dostanu do dalších měst?
Pěšky, na bruslích, autobusem…
Anebo zkus kliknout na „Cestovat“ v levém sloupci.
3. Jak to cestování funguje?
Docela, dobře, díky za optání.
Každý herní den dostáváš tři body, za něž se můžeš vydat do ostatních měst. Je také možné cestovat na svém zvířeti/stvoření(?). Pro cestování lze také použít kola boje v lese. A jakmile nemáš ani ta, no… snad se ti líbí, kde jsi zrovna skončil(a).
Vzhledem k tomu, že všechny hlavní obchodní cesty vedou přes Marat (hlavní město říše), cesty tam a ven z tohoto města jsou zabezpečené. Ale kdo ví, riziko může číhat všude…
V každém případě je dobrý nápad se před cestou nechat vyléčit. Byl(a) jsi varován(a).
4. Kde je Hospoda, Les, Výcvik válečníků…?
Rozhlédni se. Vidíš to někde? Ne? Tak to tady není.
Obvykle je důvodem:
a) ve skutečnosti tu je, jen jsi to minul(a)
b) je to v jiném městě, tak se zkus vydat na cestu
c) není to na tomto serveru
d) nebylo to náhodou jen někde ve snu?
5. Použil(a) jsem všechny body cestování a kola soubojů. Jak mám cestovat teď?
No, snad se ti líbí, kde jsi skončil(a), protože tu budeš muset počkat do dalšího herního dne.
6. Nemůžu za další cestu zaplatit?
Ne, ale můžeš nám zaplatit jen tak.
FAQ: cestování
Re: FAQ: cestování
No, přiznám se, že jsem musel hodně pátrat, než jsem vůbec našel, že tu nějaký FAQ máme. :D Je neuvěřitelný, že už je to víc, jak deset let, co jsem to překládal, ani nevím, jak se podařilo, že zrovna ta jedna část zůstala nepřeložená. Každopádně díky za pomoc, implementoval jsem to tam.